Skip to main content

Neurofeedback Info-Webinar 03.05.2021

Torsdag den 25. Marts fra klokken 16.30-17.30, vil vi gerne invitere alle der har lyst og interesse, til et gratis online informationsmøde. Her vil relevante fagpersoner, trænere og klienter dele deres oplevelser med Neurofeedback. Ligeledes vil der være informationer om vores nye online uddannelse der muliggør at du kan uddanne dig til Neurofeedback træner hjemmefra.

“Neurofeedback er en metode til at træne et af de vigtigste organer vi har, nemlig hjernen.”

Det vi træner er hjernens evne til at regulere sig selv og dermed regulere de følelser, sansninger, og tanker som motiverer vores adfærd, både når adfærden er hensigtsmæssig og når den ikke er. Vi kan med Neurofeedback påvirke arousal, det vi kender som vores niveau af “vågenhed/parathed”. Vi kan regulere både for høj og for lav arousal.
Med Neurofeedback udnyttes muligheden for at træne hjernens ubevidste del gennem feedback baseret på målinger fra hovedets overflade. I 40 år har Neurofeedback været brugt til træning af hjernen. Gennem årene er metoden udviklet ganske betydeligt og i dag har vi adgang til højtudviklet velfærdsteknologi, der sikrer optimalt udbytte gennem denne non-invasive metode af Neurofeedback. Metoden er non-verbal, ikke kravstillende og kræver kun klientens tilstedeværelse.

Online

Period of time

03.05.2021
16.30-17.30

Organizer

EEGInstitute.dk
Stendyssevej 50
9850 Hirtshals
Denmark

  • mail@eeginstitute.dk
  • Phone: +45 20329901

Language

  • Danish

Price

  • Gratis

More Information

Der vil på dagen sidde teknisk support fra EEGinstitute.dk klar til at hjælpe dig.

Mere information om EEGInstitute, Neurofeedback og vores aktiviteter her: https://eeginstitute.dk/

EEGInstitute.dk - Vi uddanner Neurofeedbacktrænere

register* *By clicking on "register" you will be forwarded directly to the respective organizer, where you can register for the Info day.