Direkt zum Inhalt

Neurofeedback Info-Webinar 25.11.2021

Bliv klogere på hvad neurofeedback er, hvordan det virker og hvem det kan hjælpe.

Neurofeedback er en teknologi og metode, som giver os en unik mulighed for at træne hjernen. Neurofeedback er nemlig hjernetræning, som kan styrke og støtte funktioner i hjerne og centralnervesystem, fuldstændig som kroppen styrkes ved fysisk træning. Neurofeedback er unikt ved at have en stor og bred vifte af lidelser, symptomer og udfordringer, som det kan lindre eller afhjælpe.

Neurofeedback har vist sig at hjælpe mod angst, depression, ADHD, Autisme, misbrug, migræne og andre kroniske smertelidelser, PTSD, søvnproblemer mm. Derudover kan det give langt de fleste, også med mindre belastninger en øget mestring af hverdagen og følelse af overskud.

Neurofeedback er udviklet gennem mere end 40 år. Det betyder at der i Othmer-metoden anvendes medicinsk godkendt udstyr. Det kliniske arbejde er veldokumenteret til stor gavn for dig der skal træne. Metoden stiller nemlig ingen krav til dig, er non-invasiv (vi foretager måling af EEG, og sender ikke strøm ind), og non-verbal (du skal ikke snakke om problemerne, for at de bliver bedre).

EEGInstitute.dk uddanner neurofeedback-trænere i Danmark efter Othmer-metoden. Det er en af de førende og mest anerkendte metoder inden for feltet i dag. EEGInstitute.dk er EEGInfo Partner i Danmark

Mandag den 25. november klokken 19.30-21.00, vil vi derfor gerne invitere alle der har lyst og interesse, til et gratis online informationsmøde. Her vil relevante fagpersoner, trænere og klienter dele deres oplevelser med neurofeedback. Ligeledes vil der være informationer om vores online uddannelse der muliggør at du kan uddanne dig til neurofeedback træner hjemmefra.

Online

Zeitraum / Dauer

25.11.2021
19.30-21.00

Veranstalter

EEGInstitute.dk
Stendyssevej 50
9850 Hirtshals
Denmark

  • mail@eeginstitute.dk
  • Telefon: +45 20329901

Sprache

  • Dänisch

Format

  • Tilmelding foregår ved at trykke "deltager" i denne begivenhed. Herefter vil du få adgang til vores "Google Meet".

Preis

  • Gratis

Weitere Hinweise

Der vil på dagen sidde teknisk support fra EEGinstitute.dk klar til at hjælpe dig.

Mere information om EEGInstitute, Neurofeedback og vores aktiviteter her: https://eeginstitute.dk/

 

EEGInstitute.dk - Vi uddanner Neurofeedbacktrænere:
https://www.youtube.com/watch?v=GMGUlDLCgrI&t

Anmelden* *Mit klicken auf „Anmelden“ werden Sie direkt an den jeweiligen Veranstalter weitergeleitet, wo Sie sich für den Neurofeedback Infotag anmelden können